NRZ

Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

Het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ is gevestigd in Ede en ziet als landelijk opererende organisatie toe op de kwaliteit van het zwemonderwijs, de zwemveiligheid en zwemvaardigheid. In 1985 heeft het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ de uitgifte van het Nationale Zwemdiploma van de overheid overgenomen. Sindsdien zijn al zo'n 15 miljoen zwemdiploma's (Zwem-ABC en Zwemvaardigheidsdiploma's) uitgereikt aan kinderen en volwassenen. Wij werken met passie voor het maatschappelijk doel 'Iedereen in Nederland zwemveilig en zwemvaardig' en zijn trots op het unieke Nederlandse systeem van zwemonderwijs waarin zwemplezier en kwaliteit(sbewaking) centraal staan.


Laatste nieuws

24-02-2017 - Uitreikingen Licentie Zwem-ABC

Recent heeft een aantal zwemlesaanbieders de Licentie Zwem-ABC behaald, waaronder Zenden Sports (Maastricht), R&A Sports Blaricum, R&A Sports Amersfoort-Vathorst, R&A Sports Baarn, Zwembad de Peppel (Beilen) en Zwembad de Boskamp (Westerbork).

Lees meer ›

24-02-2017 - Word jij gedelegeerde bij het Nationaal Platform Zwembaden| NRZ?

Wij zijn altijd op zoek naar deskundige mensen met passie, die samen met ons willen werken aan kwaliteit en professionalisering van het diplomazwemmen. Wil jij een aantal keer per jaar als gedelegeerde het diplomazwemmen bijwonen bij zwemlesaanbieders?

Lees meer ›

24-02-2017 - Succesvolle Managersmeeting

Op 9 februari 2017 organiseerde het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ de jaarlijkse Managersmeeting. We kijken met veel plezier terug op de dag, met het centrale thema ‘Duivelsdriehoek – verhouding tussen kwaliteit, tijd en geld’.

Lees meer ›

24-02-2017 - Zwemlesduur; kan het beter en sneller?

Vanuit het Kenniscentrum Zwemmen binnen het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ is recent een verdiepende notitie geschreven over gemiddelde zwemlesduur. Aanleiding waren nieuwe onderzoekscijfers van het Mulier Instituut.

Lees meer ›

24-02-2017 - Update Roestvast staal (RVS) in zwembaden

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken heeft besloten te onderzoeken in hoeverre de sector opvolging heeft gegeven aan het gewijzigde Bouwbesluit.

Lees meer ›

22-02-2017 - Kom naar de Dag van het Zwemonderwijs 2017

Op 18 april is het zover: de Dag van het Zwemonderwijs 2017, die deze keer plaatsvindt in Zeist. Het gaat dit jaar over ‘gelukkig zijn in het zwembad’.

Lees meer ›

24-02-2017 - Gemeente Meierijstad zoekt een Zweminstructeur M/V (medewerker educatie IV) voor 20 uur per week

Je bent een gedreven, enthousiaste sportieve persoonlijkheid met oog voor service- en klantgerichtheid. Je wordt ingezet op de zwembaden in de gemeente Meierijstad en verzorgt zwemlessen en je houdt toezicht tijdens het recreatief zwemmen.

Lees meer ›

22-02-2017 - Zwembad de Dôbe zoekt een zwemonderwijzer voor de periode van 1 april tot en met 31 augustus 2017

Als Zwemonderwijzer sta je garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van zwemlessen en doelgroepactiviteiten, zoals aquavitaal, aquajogging en trimzwemmen. Daarnaast houd je toezicht tijdens recreatief zwemmen.

Lees meer ›

21-02-2017 - Zwembad de Stok te Roosendaal is op zoek naar een Coördinator Zwemzaken 20 uur, bepaalde tijd

Sportfondsen Roosendaal bv, Zwembad de Stok is een onderdeel van De Sportfondsen Groep. De Sportfondsen Groep is een ondernemende en resultaatgerichte dienstverlener en een toonaangevende exploitant in de sport, welzijn- , recreatie- en cultuurbranche.

Lees meer ›

14-02-2017 - Zwemschool van Tongeren is op zoek naar een Zwemonderwijzer (m/v)

Zwemschool van Tongeren is op zoek naar een Zwemonderwijzer (m/v) (uren i.o. minimaal 8, groeimogelijkheden termijn)

Lees meer ›