NRZ

Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

Het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ is gevestigd in Ede en ziet als landelijk opererende organisatie toe op de kwaliteit van het zwemonderwijs, de zwemveiligheid en zwemvaardigheid. In 1985 heeft het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ de uitgifte van het Nationale Zwemdiploma van de overheid overgenomen. Sindsdien zijn al zo'n 15 miljoen zwemdiploma's (Zwem-ABC en Zwemvaardigheidsdiploma's) uitgereikt aan kinderen en volwassenen. Wij werken met passie voor het maatschappelijk doel 'Iedereen in Nederland zwemveilig en zwemvaardig' en zijn trots op het unieke Nederlandse systeem van zwemonderwijs waarin zwemplezier en kwaliteit(sbewaking) centraal staan.


Laatste nieuws

22-09-2016 - PERSBERICHT: Kenniscentrum Sport en het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ bundelen kennis over zwemveiligheid

Kenniscentrum Sport en het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ gaan de komende jaren intensief samenwerken om de zwemveiligheid van de Nederlandse bevolking op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen.

Lees meer ›

16-09-2016 - SportPlaza Groenendaal is op zoek naar een enthousiaste medewerker voor de functie van Allround zwemonderwijzer M/V als vaste vervanger voor verlof en ziekte (minimaal 10 uur per week)

SportPlaza Groenendaal is op zoek naar een enthousiaste medewerker voor de functie van Allround zwemonderwijzer M/V als vaste vervanger voor verlof en ziekte (minimaal 10 uur per week)

Lees meer ›

09-09-2016 - PERSBERICHT: Hanzehogeschool Groningen en Nationaal Platform Zwembaden | NRZ werken samen aan zwemveiligheid in Nederland

Op vrijdag 9 september 2016 hebben Joan Janssens (dean Hanzehogeschool Groningen) en Evert-Jan Hulshof (directeur Nationaal Platform Zwembaden | NRZ) de onderlinge samenwerking vastgelegd in een overeenkomst.

Lees meer ›

31-08-2016 - Zwemschool Vrijzwemmen Amsterdam zoekt een vaste inval zweminstructeur (m/v)

Zwemschool Vrijzwemmen zoekt een vaste invaller om soms op de dinsdag van 17.00 tot 18.00 uur (en komend najaar op maandag van 16.45-17.45 uur) de twee vaste instructeurs te assisteren of te vervangen.

Lees meer ›

17-08-2016 - Zwemschool Wetterwille is per direct op zoek naar zweminstructeurs

Zwemschool Wetterwille is per direct op zoek naar zweminstructeur(s) voor onze locaties Nieuwveen, Zwammerdam en Nootdorp. Iets voor jou?

Lees meer ›

20-07-2016 - OPROEP: doe mee aan het project NL Zwemveilig!

We zijn op zoek naar deskundigen uit het zwemonderwijs met ervaring, visie en veranderingsbereidheid die in de periode september 2016 tot december 2017 actief mee willen doen binnen het project NL Zwemveilig.

Lees meer ›

13-07-2016 - Calo Windesheim en Nationaal Platform Zwembaden | NRZ slaan handen ineen voor het vergroten van zwemveiligheid in Nederland

Ede/Zwolle, 13 juli 2017 - Vanmiddag bekrachtigden Robert Agelink (directeur Calo Windesheim) en Evert-Jan Hulshof (directeur Nationaal Platform Zwembaden | NRZ) de samenwerking tussen beide partijen in een overeenkomst.

Lees meer ›

08-07-2016 - PERSBERICHT: Laco Nederland B.V. behaalt in zeer rap tempo de Concern Licentie Zwem-ABC

Ede/Oirschot, 8 juli 2016 - Vanmiddag ontvingen Bert en Ivo Lavrijsen, directie van Laco Nederland B.V., de Concern Licentie Zwem-ABC voor 34 zwembaden uit handen van Evert-Jan Hulshof, directeur van het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ.

Lees meer ›

07-07-2016 - VACATURE: Arendse Health Club zoekt ervaren zwemdocent / zwemcoördinator m/v

Arendse Health Club (Raamsdonksveer/Dongen) zoekt een ervaren zwemdocent / zwemcoördinator (fulltime). Iets voor jou?

Lees meer ›

07-07-2016 - VACATURE: Zwemschool Miranda (Voorst) zoekt een enthousiaste zwemonderwijzer

Zwemschool Miranda (Voorst) zoekt een enthousiaste zwemonderwijzer voor 4-6 uur per week. Iets voor jou?

Lees meer ›