NRZ

Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

Het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ is gevestigd in Ede en ziet als landelijk opererende organisatie toe op de kwaliteit van het zwemonderwijs, de zwemveiligheid en zwemvaardigheid. In 1985 heeft het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ de uitgifte van het Nationale Zwemdiploma van de overheid overgenomen. Sindsdien zijn al bijna 15 miljoen zwemdiploma's (Zwem-ABC en Zwemvaardigheidsdiploma's) uitgereikt aan kinderen en volwassenen. Wij werken met passie voor het maatschappelijk doel 'Iedereen in Nederland zwemveilig en zwemvaardig' en zijn trots op het unieke Nederlandse systeem van zwemonderwijs waarin zwemplezier en kwaliteit(sbewaking) centraal staan.


Laatste nieuws

22-09-2017 - Vacature Sportfondsen Schagen

Voor Zwembad De Wiel in Schagen (Sportfondsen Schagen) zijn wij per direct op zoek naar een:
Zwemonderwijzer & Aquafitness Instructeur

Lees meer ›

14-09-2017 - Overwinteren als zweminstructeur op Bonaire?

Behoren het geven van zwemles en het geven van aquasportlessen tot jouw passies? Houd je van de zon en tropische tempraturen? Wonen op een tropisch eiland? Dan hebben wij een leuke baan voor jou!

Lees meer ›

11-09-2017 - Zwemonderwijzer (M/V) Akwaak Zwemschool Haren (deeltijd)

De functie bestaat uit het geven van zwemlessen, bijhouden van leerlingvolgsysteem en het houden van toezicht tijdens recreatieve uren.

Lees meer ›

11-09-2017 - Gezocht in Den Haag: zweminstructeur (m/v) in privézwembad voor op de zondag (4 uur)

Wij zoeken een enthousiaste en representatieve medewerker voor in ons privézwembad in Scheveningen.

Lees meer ›

31-08-2017 - Gezocht: gediplomeerd zwemonderwijzers m/v

De allround zwemonderwijzer is werkzaam op de drie locaties in Hasselt, Zwartsluis en Genemuiden.
De allround zwemonderwijzer ontvangt leiding van de locatiemanager en ondersteunt deze bij de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden.

Lees meer ›

31-08-2017 - Zwembad het Wedde in Voorschoten zoekt een Levensredder

Jij ziet zo scherp als een havik. In een escaperoom vind jij de uitweg vanwege jouw oog voor detail. Plezier en veiligheid staan bij jou samen op 1. Je voelt je in een zwembad als een vis in het water!

Lees meer ›

31-08-2017 - GEZOCHT!! Oproepkracht zwemonderwijzer voor zwembad de Sprenkelaar in Apeldoorn

Is geen water te diep voor jou en uitdaging te groot? En breng je positiviteit en enthousiasme met je mee en wil je kinderen iets zeer waardevols meegeven in hun jonge leven, waar ze de rest van hun leven iets aan hebben? Dan zoeken wij jou!!

Lees meer ›

25-08-2017 - Speciaal voor zwemverenigingen: de Dag van het Zwemonderwijs

Op zaterdag 28 oktober 2017 organiseert het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ in samenwerking met de KNZB en NCS in Den Bosch de 'Dag van het Zwemonderwijs voor Zwemverenigingen'. Deze dag is gevuld met een interessante lezing en boeiende workshops.

Lees meer ›

18-08-2017 - Schimmels in zwembaden

Afgelopen week berichtten verschillende media over schimmels in zwembaden.

Lees meer ›

11-07-2017 - Mogelijk nog veel gevaarlijk roestvast staal in overdekte zwembaden

Zo’n 80 procent van de overdekte zwembaden in Nederland voldoet nog niet aan het Bouwbesluit. Dit is te lezen in een bericht op de website van Rijkswaterstaat.

Lees meer ›