NRZ

Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

Het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ is gevestigd in Ede en ziet als landelijk opererende organisatie toe op de kwaliteit van het zwemonderwijs, de zwemveiligheid en zwemvaardigheid. In 1985 heeft het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ de uitgifte van het Nationale Zwemdiploma van de overheid overgenomen. Sindsdien zijn al zo'n 15 miljoen zwemdiploma's (Zwem-ABC en Zwemvaardigheidsdiploma's) uitgereikt aan kinderen en volwassenen. Wij werken met passie voor het maatschappelijk doel 'Iedereen in Nederland zwemveilig en zwemvaardig' en zijn trots op het unieke Nederlandse systeem van zwemonderwijs waarin zwemplezier en kwaliteit(sbewaking) centraal staan.


Laatste nieuws

24-03-2017 - Kids Aktief Aqua is op zoek naar een enthousiaste en leergierige zweminstructeur (m/v)

Kids Aktief Aqua is de jonge en frisse zwemschool van Kids Aktief en wij zwemmen in het Friendship Sports Centre in Amsterdam Noord.
Ter versterking van ons zwemteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste en leergierige zweminstructeur (m/v).

Lees meer ›

23-03-2017 - Openluchtzwembad in De Glind (Gelderland) zoekt voor het komende zomerseizoen 2017 een Parttime (0,6 FTE) allround Badmeester (M/V)

Zwembad De Glind is jaarlijks van mei tot september, zeven dagen (gedurende enkele uren per dag) in de week geopend. Dit doen wij met een enthousiast team bestaande uit vaste medewerkers en vrijwilligers.

Lees meer ›

16-03-2017 - Met subsidie naar de Dag van de Beroepsopleiding

De Dag van de Beroepsopleiding is erkend door KIKK recreatie. Als werknemer en werkgever aangesloten zijn bij de cao Recreatie of cao Zwembaden, kun je subsidie aanvragen voor deelname! De subsidie bedraagt € 125,-.

Lees meer ›

15-03-2017 - Nieuwe koers; bestuurspartijen eensgezind over toekomst

De bestuurspartijen van het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ hebben een nieuwe koers vastgesteld voor de organisatie. Hiermee verwachten we de transparantie in de zwemlesmarkt te vergroten en beter in te spelen op veranderende behoeften.

Lees meer ›

15-03-2017 - Uitreikingen Licentie Zwem-ABC

Recent heeft een aantal zwemlesaanbieders de Licentie Zwem-ABC behaald, waaronder Zwembad Duikerdel (Noord-Scharwoude), Zwemvereniging Overbetuwe (Elst), Holland Sport de beeck (Beregen) en SSC Zwemschool van Lint bad (Eindhoven).

Lees meer ›

14-03-2017 - Kom naar de Dag van het Zwemonderwijs op 18 april in Zeist

Kom naar de Dag van het Zwemonderwijs voor meer geluk, plezier en inspiratie, doe nieuwe kennis op en ontmoet je collega’s in de zwembranche. ‘Gelukkig zijn in het zwembad’ loopt als een rode draad door de Dag van het Zwemonderwijs.

Lees meer ›

13-03-2017 - Nieuw: Beroepsopleiding Zwembadtechniek van start in 2017

Na veel voorbereidend werk door de werkgroep zwembadtechniek van het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ, heeft het bestuur van het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ besloten om vanaf 2017 kwaliteit te gaan borgen van opleidingen in de zwembadtechniek.

Lees meer ›

08-03-2017 - PTC Limburg zoekt per direct een Zweminstructeur M/V

Is lesgeven in een zwembad jouw grote passie? Dan heeft PTC Limburg, gevestigd aan de Maastrichterweg 156 in Herten, een leuke baan voor jou!

Lees meer ›

08-03-2017 - Met spoed gezocht: Zweminstructeur (m/v) Sloterparkbad

Aquakidzz (www.aquakidzz.com) is een internationale zwemschool gevestigd in Amsterdam en ter versterking van ons zwemteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren zweminstructeur (m/v). Wij bieden de zwemlessen aan conform de zwem ABC formule

Lees meer ›

07-03-2017 - Nationale Zwemschool Uniek is op zoek naar Unieke zweminstructeurs!

Wij zijn regelmatig op zoek naar een ervaren en enthousiaste zwemonderwijzer(es). Op dit moment hebben we vacatures voor onze locaties Heesch, Rosmalen en IJsselmuiden.

Lees meer ›