NRZ

Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

Arbeidsmarktmonitor Sport van start

08-01-2016 - In de kerstperiode is onderzoeksbureau KBA uit Nijmegen van start gegaan met de Arbeidsmarktmonitor Sport. Dit onderzoek zal onder meer een nieuwe inschatting geven van de werkgelegenheid in de sportsector en verwachtingen voor de komende jaren. Ook richt het onderzoek zich op de aansluiting tussen sportopleidingen en werkgevers in de sportsector.

Het onderzoek wordt uitgevoerd namens verschillende organisaties. Naast Nationaal Platform Zwembaden | NRZ zijn dat NOC*NSF, Fit!vak, Fonds Samen Presteren, KVLO, Hogescholen Sport Overleg en MBO Sport & Bewegen Opleidingen. De laatste keer dat het onderzoek is uitgevoerd is in 2013 en door het nu te herhalen kunnen ontwikkelingen door de jaren worden gevolgd.

Ook in de zwembranche zullen verschillende (kleine en grote) werkgevers door KBA worden benaderd om de vragen te beantwoorden. We hopen dat je meedoet aan het onderzoek, zodat we komend voorjaar betrouwbare resultaten hebben over de (verwachte) werkgelegenheid in onze sector.

Voor vragen of een toelichting neem gerust contact op met Jarno Hilhorst.

‹ Naar het overzicht