NRZ

Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

Managersmeeting: evenement op hoog niveau

03-03-2016 - Op dinsdag 17 februari vond de jaarlijkse Managersmeeting van het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ plaats in Arnhem. Hier werd gesproken, gediscussieerd en gereflecteerd over hoe je als manager binnen de zwembranche het beste uit jezelf en je accommodatie kunt halen. Er was ruimte voor zowel reflectie op jezelf als manager als stof tot nadenken over de maatschappelijke rol van zwembaden.

Zo werden de deelnemers aan de masterclass 'Spiegel Express, wat je ziet dat ben jezelf' uitgedaagd na te denken over hun drijfveren als zwembadmanager. Binnen de diverse workshops werden discussies gevoerd en praktijkverhalen uitgewisseld over onder andere de voors en tegens van social media voor zwembaden, over de wijze van profilering als een sociale onderneming binnen de gemeente en het zwemlesaanbod voor vluchtelingen.

Daarnaast was er genoeg tijd om nieuwe contacten te leggen en werden met collega-managers onderling de laatste veranderingen binnen het werkveld besproken. De aanwezigen waardeerden de Managersmeeting met gemiddeld een 8. Als positieve punten werden met name genoemd: het goede niveau van de sprekers en de verscheidenheid aan en actualiteit van de onderwerpen.

De foto's van de Managersmeeting zijn te vinden op onze Facebookpagina.

‹ Naar het overzicht