NRZ

Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

Nieuwe Licenties Zwem-ABC uitgereikt

24-11-2016 - Recent heeft een aantal zwemlesaanbieders de Licentie Zwem-ABC behaald, waaronder Zwemschool Sl vd Riet (Zuna), Reddingsbrigade Amstelveen, Zwembad De Kwakel (Utrecht), Zwembad De Kloet (Grootebroek), Zwembad van der Heijden (Oss), Zwembad Roozengaarde (Doetinchem), Zwembad De Hoorn (Alphen a/d Rijn) en Zwembad Aquarijn (Alphen a/d Rijn). Inmiddels zijn 221 zwemlesaanbieders in het bezit van de Licentie Zwem-ABC. Bij Zwembad Brilmansdennen (Losser), De Watervrienden (Assen), Zwemschool Annette (Dieverbrug), Zwembad De Roerdomp (Roermond) en Zwembad van der Heijden (Oss) organiseerden ze een feestelijke uitreiking voor dit bijzondere moment.

Alle zwemlesaanbieders die het Zwem-ABC willen uitgeven na 31 december 2017, hebben de Licentie Zwem-ABC nodig. De licentie geeft aan dat de organisatie handelt volgens de nieuwe kwaliteitsstandaard van de zwembranche.

Een overzicht van alle licentiehouders is te vinden op www.licentiezwemabc.nl en op de consumentenwebsite www.allesoverzwemles.nl.

‹ Naar het overzicht