NRZ

Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

Uitreikingen Licentie Zwem-ABC

08-12-2016 - Recent heeft een aantal zwemlesaanbieders de Licentie Zwem-ABC behaald, waaronder Zwemschool De Tuimelaar (Scheveningen), Zwembad De Duikelaar (Hardinxveld-Giesendam) en Wedex zwemscholen / Beatrixbad (Someren). Inmiddels zijn 226 zwemlesaanbieders in het bezit van de Licentie Zwem-ABC. Ruim 130.000 van de in totaal meer dan 345.000 kinderen halen hun zwemdiploma in 2016 bij een zwemlesaanbieder met Licentie Zwem-ABC. Bij Zwemschool Sl vd Riet (Zuna) en Zwembad De Kloet (Grootebroek) organiseerden ze een feestelijke uitreiking voor dit bijzondere moment. Ook is bij enkele licentiehouders de Licentie Zwem-ABC verlengd op basis van een steekproef.

Alle zwemlesaanbieders die het Zwem-ABC willen uitgeven na 31 december 2017, hebben de Licentie Zwem-ABC nodig. De licentie geeft aan dat de organisatie handelt volgens de nieuwe kwaliteitsstandaard van de zwembranche.

Een overzicht van alle licentiehouders is te vinden op www.licentiezwemabc.nl en op de consumentenwebsite www.allesoverzwemles.nl.

‹ Naar het overzicht