NRZ

Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

Uitreikingen Licentie Zwem-ABC

20-01-2017 - Recent heeft een aantal zwemlesaanbieders de Licentie Zwem-ABC behaald, waaronder Présport (Haarlem), Zwembad Watering (Wormerveer), Zwembad De Zaangolf (Koog a/d Zaan), Zwembad De Slag (Zaandam), Zwembad De Hullen (Roden), Zwembad De Neul (Sint-Oedenrode), Zwembad De Waterlinie (Culemborg), Boerhaavebad (Haarlem), Sportcentrum De Planeet (Haarlem), Zwemschool Franka (Groningen), Zwembad De Slag (Hoevelaken) en Zwembad Bad Bloemendal (Nijkerk). Inmiddels zijn 230 zwemlesaanbieders in het bezit van de Licentie Zwem-ABC. Ruim 138.000 kinderen halen hun zwemdiploma in 2016 bij een zwemlesaanbieder met Licentie Zwem-ABC. Bij Sportbedrijf Zaanstad, Zwembad Carrousel (Ommen) en de Utrechtse zwembaden organiseerden ze een feestelijke uitreiking voor dit bijzondere moment.

Alle zwemlesaanbieders die het Zwem-ABC willen uitgeven na 31 december 2017, hebben de Licentie Zwem-ABC nodig. De licentie geeft aan dat de organisatie handelt volgens de nieuwe kwaliteitsstandaard van de zwembranche.

Een overzicht van alle licentiehouders is te vinden op www.licentiezwemabc.nl en op de consumentenwebsite www.allesoverzwemles.nl.

‹ Naar het overzicht