NRZ

Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

Kom je ook op 11 oktober naar de ZwembadBranche Dag?
We ontmoeten je graag op onze stand!

29-09-2017 - Op woensdag 11 oktober staan wij vanuit Nationaal Platform Zwembaden | NRZ en NL Zwemveilig met een stand op de ZwembadBranche Dag. Wij hopen jou te ontmoeten! Je vindt ons op stand 3.66.

EHBO: Eerste Hulp Bij Overstappen naar de Licentie Zwem-ABC
Op 11 oktober kun je bij ons op de stand terecht met al je vragen over (de overstap naar) de Licentie Zwem-ABC. Wil je weten hoe ver je al bent en welke stappen je nog moet zetten om in aanmerking te komen voor de Licentie? Kom dan vooral langs, we adviseren je graag. In een persoonlijk gesprek lopen we aan de hand van een checklist alle kwaliteitscriteria door en geven we praktische tips en informatie.

Workshop NL Zwemveilig
Naast vertegenwoordiging van NL Zwemveilig op onze stand, zal er tijdens de ZwembadBranche Dag vanuit NL Zwemveilig een workshop worden verzorgd. Het project NL Zwemveilig heeft als doel om kennis over leren zwemmen en zwemveiligheid te verzamelen en te verspreiden om de zwemveiligheid van de Nederlandse bevolking op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen. Het afgelopen jaar is onderzoek gedaan naar bijvoorbeeld schoolzwemmen en verdrinkingsrisico’s en zijn praktijkvoorbeelden en blogs gedeeld wat betreft zwemonderwijs en zwemveiligheid. In deze interactieve workshop presenteert Titeke Postma een kort overzicht van de resultaten tot nu toe. We vragen de deelnemers om actief mee te denken. Wat kunnen we met elkaar doen om de zwemveiligheid te vergroten? Wat is ervoor nodig om dit voor elkaar te krijgen? Welke nieuwe onderzoeksvragen komen eventueel naar boven? Een workshop die motiveert tot meedenken en inspireert om zelf actie te ondernemen. Bezoek deze gratis workshop om 10.00 of 13.00 uur in de Copraloods.

Aanmelden
Het beursplein is open van 09.00 tot 17.00. Een bezoek aan de beurs is bij voorregistratie gratis voor professionals uit de branche. Je kunt je aanmelden tot 10 oktober, hierna kost een ticket € 20,00. Klik hier om je aan te melden.

Graag tot ziens op 11 oktober in DeFabrique te Utrecht!

‹ Naar het overzicht