NRZ

Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

Locaties activiteiten Week van het Zwemonderwijs bekend

02-03-2012 - Van 18 t/m 21 april 2012 is het de Week van het Zwemonderwijs. Tijdens die dagen vinden verschillende activiteiten plaats voor professionals die werken in of te maken hebben met zwemonderwijs. Ontdek hier welke activiteit bij jou in de buurt plaatsvindt!

  • Op woensdag 18 april vindt de Dag van de Beroepsopleiding plaats bij Sport- en Evenementencomplex Merwestein in Nieuwegein.
  • Op donderdag 19 april vindt de Dag van het Zwemonderwijs plaats op vijf locaties verspreid over het land. Vanuit Zwembad De Scheg in Deventer worden lezingen via een livestream uitgezonden op vier andere locaties in het land: Ir. Ottenbad in Eindhoven, Zwembad De Lockhorst in Sliedrecht, Van der Valk Akersloot en het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen.
  • Op vrijdag 20 april vindt de Dag van de Zwembranche Open plaats bij Golf- en Businessclub De Scherpenbergh, Lieren (vlakbij Apeldoorn).

NPZ Scholing & Training zat tijdens de Week van het Zwemonderwijs nog nooit zo dicht bij jou in de buurt! Graag begroeten we je tijdens een van de activiteiten. Klik hier om je direct aan te melden.

‹ Naar het overzicht