NRZ

Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

Even voorstellen: Erik de Winter

26-09-2012 - Erik de Winter is sinds 1 september 2012 interim-directeur van het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ. De Winter: "Het bestuur van het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ heeft mij, vanwege het vertrek van beide directieleden, gevraagd om tijdelijk leiding te geven aan de organisatie. Ik heb deze uitdaging graag aangenomen en vertel graag kort iets meer over mijzelf en mijn opdracht.

Mijn naam is Erik de Winter en op dit moment ben ik sinds 1 januari 2009 werkzaam als adjunct-directeur bij het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB), eveneens gevestigd op het adres Horapark 4 te Ede. Daarvoor ben ik 27 jaar werkzaam geweest bij Gehandicaptensport Nederland en diverse van haar rechtsvoorgangers, waarvan de laatste 21 jaar als algemeen directeur.

Ik ben 57 jaar, inmiddels ruim 26 jaar getrouwd met Yvon en wij hebben samen drie kinderen, een zoon van 24 jaar en een tweeling (dochters) van 21 jaar. In mijn vrije tijd ben ik bestuurlijk actief, onder andere als bestuurder bij de Stichting Openbaar Primair Onderwijs Haarlemmermeer (overkoepelende stichting voor 24 basisscholen in de Haarlemmermeer met ruim 5000 leerlingen en 500 medewerkers) en als toezichthouder bij De Gelderhorst een woon, zorg en verpleegcentrum voor oudere doven in Ede. Verder probeer ik mij in conditie te houden in de sportschool en op de racefiets.

Op 17 september heb ik nader kennisgemaakt met de meeste medewerkers van de organisatie en op 19 september met alle bestuursleden van het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ."

‹ Naar het overzicht