NRZ

Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

Evenementenkalender 2017

Binnen de zwembranche worden jaarlijks door verschillende organisaties vele landelijke en regionale evenementen georganiseerd. Hieronder vindt u een overzicht van evenementen c.q. belangrijke activiteiten voor de zwembranche. Het biedt de mogelijkheid voor werkgevers en werknemers in de zwembranche om een gedegen keuze te maken uit het aanbod.

Maart

ZwembadBranche Congres

Datum/tijd: 16 maart 2017 van 07.00 – 15.00 uur
Locatie: Van der Valk Cantharel in Apeldoorn
Doelgroep: Professionals in de zwembranche

Op donderdag 16 maart 2017 organiseert het vakblad ZwembadBranche een congres waar inspiratie, netwerken en kennisdelen de boventoon zullen voeren met sprekers als Meneer Reimers, Guido Thys en Jaap Bressers. Zij spreken over gastvrijheid, hoe in te spelen op nieuwe tijden en het najagen van dromen. Daarnaast zijn er diverse workshops en is er uiteraard voldoende gelegenheid om nieuwe en oude collega’s te ontmoeten.

Lees hier verder.....Dag van de Beroepsopleiding

Datum/tijd: donderdag 23 maart
Locatie: Sportcomplex Merwestein in Nieuwegein
Doelgroep: iedereen die betrokken is bij de beroepsopleiding Allround Zwembadmedewerker

Nationaal Platform Zwembaden | NRZ organiseert op 23 maart 2017 in Nieuwegein De Dag van de Beroepsopleiding. Op deze dag ontmoeten de opleiders in de zwembranche elkaar en gaan we in de gesprek over professionalisering van zwembadmedewerkers, het voorbereidende onderwijs en de wijze van toetsen en examineren. Het congres staat in directe verbinding met de Beroepsopleiding Allround Zwembadmedewerker; de landelijke kwaliteitstandaard voor professionals in de zwembranche.

Lees hier verder.....

April

Inspiratiedag Buitenbaden

Datum/tijd: 11 april 2017 van 09:30 tot 15:00
Locatie: n.t.b.
Doelgroep: Professionals in de zwembranche die betrokken zijn bij een buitenbad

Openluchtzwembaden hebben het zwaar. Het zomerseizoen is kort, er is veel concurrentie van andere recreatieve locaties en bovendien zijn veel openluchtzwembaden sterk verouderd. Hoe kunnen we dit tijd keren? De onderwijsinstelling NHTV heeft belevingsconcepten voor buitenbaden uitgewerkt tot een aantal businessmodellen. Op 11 april organiseert het vakblad ZwembadBranche een inspiratiedag waar de NHTV hier meer over zal vertellen en kijkt naar mogelijkheden aan de hand van het business model canvas.

Lees hier verder.....Dag van het Zwemonderwijs

Datum/tijd: dinsdag 18 april van 09.00 - 17.30 uur
Locatie: Woudschoten in Zeist
Doelgroep: zwemonderwijsgevenden en hoofden zwemzakenOp dinsdag 18 april 2017 organiseert het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ de Dag van het Zwemonderwijs. De dag bestaat uit een plenair gedeelte en verschillende workshops, gericht op de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van zwemonderwijs. De onderwerpen worden later bekend gemaakt.

Lees hier verder.....

Oktober

ZwembadBranche Dag

Datum/tijd: 11 oktober 2017 van 09.00 – 17.00 uur
Locatie: DeFabrique in Utrecht
Doelgroep: Professionals in de zwembranche

Op woensdag 11 oktober organiseert ZwembadBranche weer een ZwembadBranche Dag, het jaarlijks terugkerend evenement voor professionals in de zwembranche dat in het teken staat van kennis delen en kennismaken. Tijdens deze dag zie je op het beursplein de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen. En voor wie op deze dag nog meer inspiratie wil opdoen, zijn er diverse workshops met actuele onderwerpen uit de branche. Natuurlijk zijn er ook heel veel collega’s om mee bij te praten.

Lees hier verder.....

December

Praktijkdag Zwemonderwijs

Datum/tijd: donderdag 7 december van 08.00 - 18.00 uur
Locatie: Sportcomplex Merwestein in Nieuwegein
Doelgroep: zwemonderwijsgevenden, coördinatoren en hoofden zwemzaken


Lees hier verder.....

Uw evenement ook in het overzicht?

Neem dan contact op met Nieta Sprang, manager evenementen, via nsprang@npz-nrz.nl. Aan de hand van een aantal criteria zullen wij bekijken of ook uw evenement hier geplaatst wordt.