NRZ

Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

Evenementenkalender 2017

Binnen de zwembranche worden jaarlijks door verschillende organisaties vele landelijke en regionale evenementen georganiseerd. Hieronder vindt u een overzicht van evenementen c.q. belangrijke activiteiten voor de zwembranche. Het biedt de mogelijkheid voor werkgevers en werknemers in de zwembranche om een gedegen keuze te maken uit het aanbod.

November

Nationaal Zwembadcongres 2017
Data: 22 en 23 november 2017
Locatie: Amersfoort
Organisator: Vereniging Sport en Gemeenten

Het Nationaal Zwembadcongres 2017 op 22 en 23 november in Amersfoort, zal volledig in het teken staan van veiligheid in zwembaden in de meest ruime zin van het woord. Ook zullen daar de eerste opbrengsten van reeds ondernomen acties worden besproken en geïnitieerd.
Goede en misschien dit keer juist ook wel minder goede voorbeelden uit de praktijk, zullen tijdens het congres leidend zijn. Natuurlijk kijken we dan naar alle verschillende invalshoeken: die van de gemeente, van de zwembadexploitant en zijn personeel en uiteraard die van de gebruikers.

Lees hier verder.....

December

Praktijkdag Zwemonderwijs

Datum/tijd: donderdag 7 en vrijdag 8 december van 08.00 - 18.00 uur
Locatie: Sportcomplex Merwestein in Nieuwegein
Doelgroep: zwemonderwijsgevenden, co├Ârdinatoren en hoofden zwemzaken


Lees hier verder.....

Uw evenement ook in het overzicht?

Neem dan contact op met Nieta Sprang, manager evenementen, via nsprang@npz-nrz.nl. Aan de hand van een aantal criteria zullen wij bekijken of ook uw evenement hier geplaatst wordt.