NRZ

Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

De Tweesprong BV is per direct op zoek naar een parttime Zwemonderwijzer & Aquafitness Instructeur

Als Zwemonderwijzer en Aquafitness Instructeur sta je garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van zwemlessen en doelgroepactiviteiten. Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor tevreden bezoekers! Je hebt dagelijks contact met de (ouders van) bezoekers en zorgt voor sportieve ontspanning. Daarnaast geef je uitvoering aan commerciële (zwem)activiteiten, houd je toezicht en zorg je voor een schone werkomgeving. Je gaat oplossingsgericht te werk en je hecht veel waarde aan het teamgevoel. Je staat klaar voor collega’s en voor jou is het geen probleem om wat langer te blijven wanneer nodig. Jouw 9 tot 5 mentaliteit is dus ver te zoeken.
Je profiel

Om in aanmerking te komen voor deze functie heb je minimaal een afgeronde MBO opleiding niveau 4 richting allround zwemonderwijzer: eenheden 1, 2 en 3. Daarnaast beschik je over een EHBO- en reanimatiediploma en is ervaring gewenst, maar niet noodzakelijk. Je stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar! Dankzij jouw goede communicatieve vaardigheden ben je sterk in het leggen en onderhouden van contacten. Het is voor jou geen probleem om in de weekenden en avonduren te werken. Daarnaast ben je flexibel en ben je in staat om het programma aan te passen aan de activiteit en doelgroep.

Wat bieden wij:
• afwisselend werk;
• salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring conform CAO zwembaden;
• parttime baan.

Solliciteren

Heb je zin om je bij ons enthousiaste en flexibele team te voegen? Stuur voor maandag 21 augustus a.s. je motivatie, CV en recente foto naar De Tweesprong BV t.a.v. John Verhage via zwemles@detweesprong.nl. Een verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

‹‹ Naar het overzicht