NRZ

Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

Overwinteren als zweminstructeur op Bonaire?

Vacature Swim Academy Splash
Locatie: Bonaire

Behoren het geven van zwemles en het geven van aquasportlessen tot jouw passies? Houd je van de zon en tropische tempraturen? Wonen op een tropisch eiland? Dan hebben wij een leuke baan voor jou!
Bij Swim Academy Splash geef je zwemles aan kinderen conform het Zwem-ABC in het zwembad en in de zee. Ook geef je als Allround zweminstructeur enthousiast les in Aquasporten en baby en peuter zwemmen. Het gaat om een tijdelijke functie waarbij de werktijden en omgeving onregelmatig zijn.

Voor deze functie zoeken wij iemand van oktober 2017 tot en met januari 2018 voor 20 tot 40 uur per week. Je moet flexibel zijn, relaxed en van het leven durven te genieten. Ook beschik je over het diploma instructeur Zwem-ABC.

Op Bonaire geven we les in het Nederlands, als je ook Papiaments spreekt is dat een pré. Wanneer het van beide kanten bevalt kunnen we kijken naar verlenging.

Salaris is afgestemd op de lokale norm.

Lijkt dit je een leuke uitdaging neem dan contact op voor meer informatie, of stuur je sollicitatiebrief met CV per email naar Louise Boekestijn (info@swimacademysplash.com)

We beantwoorden zo snel mogelijk de mail maar er is een tijdverschil!

‹‹ Naar het overzicht