NRZ

Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

Vacature Zwemonderwijzer

Het bedrijf
Van Rheenen Sport is al sinds 1996 toonaangevend binnen het zwemonderwijs. Sinds 2009 is er een tweede locatie bij gekomen waarbij de afzwemlessen volledig in eigen beheer zijn. Van Rheenen Sport is daarbij de eerste zwemschool in Flevoland die de NRZ-npz licentie binnen wist te slepen en mag zich dus nog steeds een gelicentieerd zwemschool noemen.
Naast de zwemlessen zijn er nog tal van sportieve activiteiten. Ben je daar nieuwsgierig naar? Kijk dan op onze website www.vanrheenensport.nl


Functieomschrijving
Als Zwemonderwijzer sta je garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van zwemlessen. Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor tevreden bezoekers! Daarnaast geef je uitvoering aan zwemactiviteiten als baby/peuter lessen, houd je toezicht en zorg je voor een schone werkomgeving. Je gaat oplossingsgericht te werk en je hecht veel waarde aan het teamgevoel. Je staat klaar voor collega’s en voor jou is het geen probleem om wat langer te blijven wanneer nodig. Jouw 9 tot 5 mentaliteit is dus ver te zoeken.

Profiel
Om in aanmerking te komen voor deze functie heb je het diploma Allround Zwembadmedewerker of volg je de opleiding. Je stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar! Dankzij jouw goede communicatieve vaardigheden ben je sterk in het leggen en onderhouden van contacten. Het is voor jou geen probleem om onder andere in de weekenden te werken. Daarnaast ben je flexibel en ben je in staat om de lessen af te stemmen aan de activiteit en doelgroep. Het hebben van een EHBO- en reanimatiediploma is een pré evenals een recente VOG.


Solliciteren
Hebben we een match? Neem de sprong in het diepe, want we willen alles van je weten! Van hoe jij hebt leren zwemmen tot waarom dit vak 100% op jouw lijf geschreven is. Stuur je motivatie en CV naar info@vanrheenensport.nl

‹‹ Naar het overzicht