• Beroepsopleiding
  • Zwemonderwijs
  • Aquafitness
  • Hygiëne & veiligheid
  • Events

NRZ

Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

Algemeen

NPZ Scholing & Training is het trainingscentrum van het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ. De kernactiviteiten van het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ bestaan onder andere uit de uitgifte van de Nationale Zwemdiploma’s, het bevorderen van zwembadbezoek, het initiëren, ontwikkelen en coördineren van regulier en cursorisch onderwijs en het ontwikkelen, verzamelen en verspreiden van kennis op het gebied van exploitatie.
Type trainingen
Het aanbod van NPZ Scholing & Training bestaat uit trainingen over zwemonderwijs, aquafitness, training & therapie, management en hygiëne & veiligheid. Er zijn trainingen van één dag, meerdaagse trainingen en leertrajecten die meer dan een jaar tijd vragen. Ook kunnen alle trainingen incompany worden aangeboden. Daarnaast organiseren wij één- en meerdaagse events.

Aantal deelnemers
Het aantal deelnemers per training is minimaal 12 en maximaal 20. Trainingen gaan door bij voldoende aanmeldingen. Ongeveer twee weken voor aanvang van de training krijgt de cursist hierover bericht.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor trainingen, leertrajecten en events via het digitale formulier. Na ontvangst van de aanmelding krijg je bericht dat jouw aanmelding is ontvangen. Ruim voor de start van de training ontvang je meer informatie.

Prijzen
Alle genoemde prijzen gelden voor het kalenderjaar 2015. De prijzen zijn per persoon, tenzij anders vermeld, en exclusief 21% BTW.

Informatie
Met jouw persoonlijke vragen kun je terecht bij Nieta Sprang, Coördinator Educatie bij NPZ Scholing & Training.

Algemene voorwaarden
Op het aanbod van NPZ Scholing & Training zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier om de algemene voorwaarden te downloaden.

Wil jij regelmatig op de hoogte worden gehouden van de activiteiten van NPZ Scholing & Training, nieuwe trainingsdata en locaties? Klik hier en meld je aan voor de digitale nieuwsbrief.