• Beroepsopleiding
  • Zwemonderwijs
  • Aquafitness
  • Hygiëne & veiligheid
  • Events

NRZ

Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

Incompany-trainingen

Nationaal Platform Zwembaden | NRZ biedt incompany trainingen aan op het gebied van zwemonderwijs.
Het is via NPZ mogelijk om een training in de eigen accommodatie te laten verzorgen, op een dag en tijd die jullie het beste uitkomt! Dit bespaart reistijd en dus –kosten, maar ook cursusgeld. Want vanaf 6 deelnemers zijn de kosten per persoon bij een incompany-training al lager dan bij een training in het open aanbod.

Nog voordeliger wordt het als de kosten over verschillende zwembaden, verenigingen en/of zwemscholen verdeeld kunnen worden. Organiseer met een aantal zwembaden in de regio een training, die gehouden wordt bij één van deze baden en deel zo de kosten met elkaar. Om de kwaliteit te kunnen bieden die NPZ nastreeft, gaan we uit van groepen van maximaal 20 personen.

Standaard trainingen of trainingen op maat
Op deze wijze kun je één of meerdere standaard-trainingen uit ons aanbod naar jouw organisatie toe halen! Deze standaardtrainingen zullen niet altijd aansluiten op jouw behoefte. Uiteraard kan NPZ ook op basis van jullie eigen wensen een training op maat aanbieden.

Kosten
De prijs voor één dag incompany-training bedraagt € 1.395,- en voor een halve dag € 825,-. Bij afname van 2 dagen krijg je 10% korting, bij 3 dagen is dat al 12,5% korting en bij 4 dagen 15% korting. Deze prijzen zijn exclusief BTW en inclusief cursusmateriaal voor de deelnemers. De aanvrager zorgt voor de accommodatie en eventuele catering.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Indien werkgever/werknemer aangesloten zijn bij de CAO Recreatie of CAO Zwembaden komen kan in de meeste gevallen subsidie aangevraagd worden bij KIKK (voorheen Sociaal Fonds Recreatie).