• Beroepsopleiding
  • Zwemonderwijs
  • Aquafitness
  • Hygiëne & veiligheid
  • Events

NRZ

Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

Praktijkdag Zwemonderwijs 2017

De Praktijkdag Zwemonderwijs is een unieke studiedag, waarop je als zwemonderwijzer verfrissende lesideeën zelf in het water kunt ervaren. Praktijkgerichte studiesessies in de theoriezalen maken de dag compleet.

Dit jaar een speciale editie van de Praktijkdag Zwemonderwijs! Je kunt kiezen uit 7 of 8 december in Nieuwegein. Het thema is 'Heel Nederland Zwemveilig'.
Doel
Je krijgt creatieve ideeën voor variatie in werkvormen, spelelementen en organisatievormen, die direct tijdens je eigen lessen zijn te gebruiken. Je krijgt de tools om de zwemles afwisselender, uitdagender, persoonlijker en leuker te maken. Het effect zal ook terug te zien zijn bij de kinderen.

Voor wie?
De Praktijkdag Zwemonderwijs is bestemd voor zwemonderwijzers of andere geïnteresseerden die graag nieuwe inspiratie op willen doen in de praktijk van het zwemonderwijs.

Onderwerpen en inhoud
Dit jaar is er een speciale editie van de Praktijkdag Zwemonderwijs. Meer informatie volgt!

Duur
Eén dag.

Afronding
Je ontvangt na afloop een bewijs van deelname.

Kosten
De kosten bedragen € 295,- p.p. Extra dit jaar: elke deelnemer aan de Praktijkdag Zwemonderwijs mag deze dag gratis de toets gelicentieerde examinator uitvoeren (wel vooraf inschrijven).

Wanneer?
7 december en 8 december 2017 in Nieuwegein.

(Voor)aanmelden
Inschrijven kan alvast! Dit is geheel vrijblijvend. Zodra het programma bekend is, kun je besluiten wel of niet deel te nemen. Dit kan via het aanmeldingsformulier.