• Beroepsopleiding
  • Zwemonderwijs
  • Aquafitness
  • Hygiëne & veiligheid
  • Events

NRZ

Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

Dag van het zwemonderwijs

Ruim 400.000 Nationale Zwemdiploma’s per jaar en een onderwijstheorie die zich blijft ontwikkelen. Dat maakt het zwemonderwijs tot één van de meest dynamische onderdelen van de zwembranche. Ben jij zwemonderwijzer of coördinator? Dan weet je dat de ontwikkelingen nooit stilstaan. Dankzij de Dag van het zwemonderwijs hoef je niets te missen. Na afloop ben je up-to-date en weet je op welk terrein je je verder wilt ontwikkelen of bijscholen.
Doel
Na afloop van de dag ben je weer op helemaal op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van zwemonderwijs.

Voor wie?
De dag is bestemd voor coördinatoren en lesgevers die nauw betrokken zijn bij het verzorgen en ontwikkelen van zwemonderwijs.

Onderwerpen en inhoud
De dag bestaat uit een plenair gedeelte en verschillende workshops, gericht op de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van zwemonderwijs. De onderwerpen worden later bekend gemaakt.

Kosten
De kosten bedragen € 295,- p.p. voor een hele dag. Het is ook mogelijk een halve dag te volgen (of de ochtend, of de middag, maar beide met plenaire lezing en lunch). Je betaalt dan € 195,-. Genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Als werkgever en werknemer aangesloten zijn bij de CAO recreatie kan subsidie aangevraagd worden bij Kikk (voorheen Sociaal Fonds Recreatie).

Wanneer
17 april 2018 in Kamerik.

(Voor)aanmelden
Inschrijven kan alvast! Dit is geheel vrijblijvend. Zodra het programma bekend is, kun je besluiten wel of niet deel te nemen. Dit kan via het aanmeldingsformulier.